Домашні рецепти

Булочки з корицею

Для смачних булочок з корицею потрібно:

0,5 л. молока

50 гр свіжих дріжджів для тіста  

3-4 яйця

1,5 ск. цукру

0,5 пачки маргарину або масла- розтопити

30 гр м’якого масла для начинки

700 гр борошна

5 ст.лож. кориці

Розпочинаємо готувати булочки з корицею. В тепле молоко додаємо дріжджі  і дрібку цукру, залишаємо щоб підійшли. 3 яйця збиваємо з 0,5 скл. цукру і додаємо до молока з борошном. Потім додаємо по трошки борошно, щоб замісити м’яке тісто. Вкінці додаємо розтоплене масло і добре вимішуємо. Залишаємо тісто на 2 год.  щоб збільшилося в об’ємі у 2 рази.

1 скл. цукру змішуємо з корицею.

Тісто ділимо на 4-5 частинок

і кожну тоненько розкачуємо, змазуємо м’яким маслом і посипаємо цукром з корицею

загортаємо у рулет і нарізаємо на порційні булочки

Викладаємо на деко, змащуємо яйцем і випікаємо 20 хв при  t 180°C

Булочки з корицею готові. Смачного!