Домашні рецепти

Галета з гарбузом

Для галети з гарбузом нам потрібно:

Для тіста:

100гр.  холодного масла

0,5 склянки борошна

італійські трави 

3 ст.лож. холодної води

Для начинки

400гр. гарбуза

250 гр. сир фета або бринза

150гр. домашнього сиру

зелень, домашній томатний соус

Галету  з  розпочинаємо готувати з тіста. В комбайні перебиваємо масло з борошном у крихту, додаємо трави, сіль, воду і отримуємо м’яке тісто. Загортаємо в плівку і лишаємо його в холодильнику на 30 хв.

img_8889

Тепер, нарізаємо скибочками гарбуз, поливаємо трішки олією, додаємо улюблені трави для запіканні і в духовку до готовності, це займе хв.20-30.

img_8886

Тісто розкачуємо дуже тонко

img_8895

Формуємо галету на деко в якому будемо випікати.

Змащуємо тісто домашнім томатним соусом (помідори, перець, часник), потім викладаємо запечений гарбуз, домашній сир з зеленню та нарізану бринзу

img_8896

Краї загортаємо до середини

img_8900

Випікаємо 20 хв t 180°C

img_8901

 

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса