Домашні рецепти

Панакота Panna Cotta.

Panna Cotta це вершковий ніжний як хмаринка італійський десерт, він буде до смаку і дорослим і дітям.

Для приготування панакоти Panna Cotta потрібно

700гр вершків

100 гр цукрової пудри або цукру

цедра 1 лимону

желатину 1 пачка або 6шт листкового

1 шт ваніліну

дрібка кориці

Приготування

В 100 гр вершків замочити желатин.

В решту вершків додаємо вінілін, цукор, цедру і корицю.

Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Додаємо вершки з желатином,  розмішуємо до повного розчинення желатину і пропускаємо суміш через сито.

Розливаємо у формочки, найкраще підійдуть силіконові.

Ставимо у холодильник на 4-5 год

Готову панакоту Panna Cotta можна подавати з смачним варенням або сиропом але обов’язково з хорошим настроєм.