Домашні рецепти

Чорничний пиріг

Сезон чорниць продовжується, сьогодні приготувала смачний та швидкий чорничний пиріг.

Щоб приготувати чорничний пиріг нам потрібно:

Для тіста:

200гр. маргарину

2 скл. борошна

1ч.лож. розпушувача

1 скл. цукру

2 яйця

1 ст.лож.води

Для начинки:

2ск. чорниць

2ст.лож. крохмалю

1скл.цукру

Щоб приготувати чорничний пиріг потрібно борошно просіяти і додати розпушувач і цукор. Заморожений маргарин натерти на тертку і розтерти в крихну

IMG_7368

Якщо у вас комбайн, можна всі інгредієнти завантажити туди і швидко змішати

IMG_7370

В крихту додаємо яйця і воду, все ретельно перемішуємо і отримуємо еластичне тісто.

IMG_7371

Розділяємо тісто на 2 частини, одну замотуємо у плівку і кладемо в морозилку

IMG_7372

Іншу частину викладаємо на деко

IMG_7373

І також ставимо в холодильник на 20 хв.

Готуємо начинку для чорничного пирога.

Чорниці добре промити і обсушити. Додаємо цукор і крохмаль

IMG_7374

Виймаємо форму з холодильника і висипаємо готові чорниці

IMG_7375

Дістаємо тісто з морозилки і натираємо його на тертку зверху на пиріг, краї пирога також загортаємо в середину

IMG_7376

Випікаємо чорничний пиріг 45 хв t 180°C

IMG_7385 IMG_7381

 

IMG_7390 IMG_7396

Пиріг  можна подавати гарячим з вершковим морозивом.

IMG_7400

 

 

 

 

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса