Яблучна шарлотка, це найшвидша випічка у моєму записнику, вона буде смакувати і дорослим і діткам.
Для Яблучної шарлотки потрібно:
4 яйця
1,5 ск.цукру
1 ск.борошна
1 ч.лож.розпушувача
1 п. ванільного цукру
0,5 ч.лож кориці
4-5 шт. середнх яблук
2 ст.лож. сухарів
Миємо яблука, видаляємо серединку і нарізаємо скибочками
На суху сковорідку насипаємо цукор, щоб він кармелізувався і тоді додаємо нарізані яблука, все тушкуємо 5 хв, щоб яблука стали м’які
Тим часом готуємо тісто для яблучної шарлотки. Збиваємо 1 ск. цукру і 4 яйця до густої однорідної маси. Борошно розмішуємо з розпушувачем і додаємо до добре збитих яєць.
Деко посипаємо сухарями і корицею
Викладаємо яблука, можна додати кілька сирих яблук
Заливаємо тістом
і випікаємо 40 хв. при t 180°C.