Домашні рецепти

Яблучна шарлотка

Яблучна шарлотка, це найшвидша випічка у моєму записнику, вона буде смакувати і дорослим і діткам.

Для Яблучної шарлотки потрібно:

4 яйця

1,5 ск.цукру

1 ск.борошна

1 ч.лож.розпушувача

1 п. ванільного цукру

0,5 ч.лож кориці

4-5 шт. середнх яблук 

2 ст.лож. сухарів

Миємо яблука, видаляємо серединку і нарізаємо скибочками

img_8832

На суху сковорідку насипаємо цукор, щоб він кармелізувався і тоді додаємо нарізані яблука, все тушкуємо 5 хв, щоб яблука стали м’які

img_8839

Тим часом готуємо тісто для  яблучної шарлотки. Збиваємо 1 ск. цукру і 4 яйця до густої однорідної маси. Борошно розмішуємо з розпушувачем і додаємо до добре збитих яєць.

img_8837

Деко посипаємо сухарями і корицею

img_8833

Викладаємо яблука, можна додати кілька сирих яблук

img_8841

Заливаємо тістом

img_8842

і випікаємо 40 хв. при  t 180°C.

img_8846

img_8850