Домашні рецепти

Чорничний сирник (Сheesecake) без випічки

У дуже жарку пору року не хочеться навіть вмикати духовку, а от чогось смачненького і солоденького хочеться. Пропоную вашій увазі смачний чорничний десерт без випічки. Тож як приготувати чорничний чізкейк?

Для основи приготування десерту з чорниць потрібно :

250гр. печива (пісочне, шоколадне за смаком)

100 гр. розтопленого масла

Для приготування начинки десерту з чорниць

3 ск. чорниць

0,5 ск. води

6 ст.лож. желатину

500 гр. домашнього сиру

100 гр. сметани 

200гр. цукру

1п. ванільного цукру

 

Печиво змолоти в блендері або качалкою до дрібної крихти.

IMG_7235

Додаємо розтоплене масло і вологу крихту ретельно утрамбовуємо на дно форми з бортиками

IMG_7237

Форму ставимо в холодильник на 20хв. Тим часом готуємо начинку. Чорниці ретельно промиваємо під проточною водою

IMG_7236

Додаємо 2 ст.лож. цукру, воду і ставимо на вогонь на 3-5 хв, щоб чорниця стала м’яка. Перетираємо її і додаємо желатин, щоб він набух в теплій чорниці. IMG_7240

в блендері збиваємо сир, сметана, цукор і вінільний цукор

IMG_7242

IMG_7243

Додаємо вже охолоджені чорниці із желатином

IMG_7245

Ретельно вже збиваємо і переливаємо у форму з бортиками

IMG_7246

IMG_7252

Чорничний чізкейк ставимо у холодильник на 5 год, а ще краще на ніч

IMG_7254

Подавати охолодженим і з хорошим настроєм!

IMG_7255

 

 

 

 

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса