Домашні рецепти

Домашнє печиво на смальці

Для смачного печива нам потрібно:
2 ст. лож. смальцю
2 ст. лож. масла
1 скл. цукру
1 ч. лож. амонію
2 ст. лож молока
2 яйця
4 скл. борошна
 
 
Смалець і масло розтираємо з цукром і 2 скл. борошна. Амоній гасимо в молоці і додаємо до розтертої маси, ще раз ретельно перемішуємо і додаємо яйце. Решту борошна додаємо по потребі,  щоб замісити м’яке еластичне тісто.
IMG_6042 (Копіювати)
Тісто загортаємо в харчову плівку і на 30 хв. в холод.
Розкатуємо тісно завтовшки 3мм, вирізаємо печиво потрібної форми. Готове печиво можна змазати збитим білком і присипати цукром або кольоровою посипкою.
IMG_6049 (Копіювати)
Випікаємо печиво в розігрітій до 180°С духовці 10хв.

IMG_6053 (Копіювати)

Смачного!

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса