Домашні рецепти

Донатс (Donuts)

Щоб приготувати донатси нам потрібно:

1скл. теплого молока

35 гр. дріжджів

2 яйця

0,5 скл. цукру

50гр. масла

500-600гр.борошн

В тепле молоко додаємо дріжджі та 2 ст.лож. цукру, залишити щоб підійшли

IMG_6934 (Копіювати)

Тим часом розтоплюємо масло

IMG_6933 (Копіювати)

Яйця збиваємо з рештою цукру

IMG_6935 (Копіювати)

До молока додаємо яйця, борошно додаємо малими порціями поступово. В кінці додаємо тепле розтоплене масло. Замішуємо ретельно тісто і залишаємо щоб підійшло на 2-3 год. Кожні 0,5 год обминаємо його

IMG_6937 (Копіювати)

IMG_6948 (Копіювати)

Через 3 год, розкачати пісто в пласт, товщиною 1-2 см.і вирізати кілечка

IMG_6949 (Копіювати)

У мене вийшло 30 шт.  Донатси розкладаємо на пергамент присипаний борошном і залишити ще на 0,5 год.

IMG_6968 (Копіювати)

У каструлю налити олії, так , щоб донатси там плавали. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору.

IMG_6969 (Копіювати)

Викладати на паперову серветку, щоб прибрати зайвий жир

IMG_6975 (Копіювати) IMG_6973 (Копіювати) (1)

Зверху можна змастити шоколадом або пудрою

50гр. масла 

2 ст. лож.сметани

2 ст. лож цукру

1ст. лож какао

 

 

IMG_6962 (Копіювати)

Все це ставим на вогонь і варимо 3 хв.

IMG_6965 (Копіювати)

Одну сторону Донатса змащуємо шоколадом

IMG_6977 (Копіювати) IMG_6985 (Копіювати)

 

 

 

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса