Домашні рецепти

Качина грудка з вишневим соусом

Для приготування смачної і соковитої качиної грудки потрябно:

качина грудка

сіль, перець,

базилік, розмарин, чебрець

3 зубчика часнику

Спочатку обсушуємо грудку, робимо надрізи на шкірці і натираємо щедро сіллю та спеціями

IMG_6860 (Копіювати)

На розігріту пательню кладемо грудку шкіркою вниз, і разом кладемо на пательню розрізаний навпіл часник.

IMG_6863 (Копіювати)

Обсмажуємо качину грудку до золотистої шкуринки.

IMG_6868 (Копіювати)

Смажимо качину грудку 7 хв з обох сторін. Знімаємо з пательні і загортаємо у фольгу на 15 хв. Ти часом готуємо соус.

200гр. заморожених або свіжих вишень без кісточок, додаємо 2 ст. лож. цукру 1 ч.лож. солі , сік 0,5 лимона, перець, червоний гострий перець, прованські трави. Варти 15-20хв.

Качину грудку нарізаємо і подаємо з вишневим соусом

IMG_6874 (Копіювати)

IMG_6871 (Копіювати)

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса