Домашні рецепти

Pipe Rigate або “Черепашки”фаршировані з соусом бешамель

Італійська паста є дуже популярна у світі, одним з її видів є Pipe Rigate.
Для приготування цих “черепашок” нам потрібно:1гк фарш (свинина, телятина, курятина)
1 цибуля
зелень
сіль
перець
мускатний горіх
приправи за смауом
паста Pipe rigato або “черепашки”
3 ст. лож борошна
0,5 л. молока
250гр. масла
150гр сир моцаррела 

Розігріваємо на сковорідці соняшникову олію і підсмажуємо дрібно нарізану цибулю:

pipe_rigate1
додаємо фарш і обсмажуємо 2 хв:
pipe_rigate2
Знімаємо з вогню і даємо трохи охолонути
Тим часом зробимо соус “Бешамель”
В каструльці розтоплюємо масло:
pipe_rigate3
Додаємо борошно:
pipe_rigate4
 і швидко мішаємо. Утворилась кулька з маслом і борошном:
pipe_rigate5
додаємо молоко і ретельно розміщуємо, щоб не було грудочок. Після того додаємо мускатний горіх і перець за смаком:
pipe_rigate6
Соус можемо відставити.
Займемось “черепашками”:
pipe_rigate
Ложкою начиняємо їх готовим фаршем зі свинини або телятини чи курятини:
pipe_rigate7
Викладаємо щільно  і заливаємо соусом:
pipe_rigate8
Щедро посипаємо тертим сиром:
pipe_rigate9
І випікаємо 50-60хв  при  t 180°C
Результат повинен бути приблизно такий:
pipe_rigate_done2
 

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса