Домашні рецепти

Рогалики (круасани)

Інгридієнти для приготування (круасанів) рогаликів:

400г маргарину 
6скл. борошна
1ск.молока
50гр. свіжих дріжджів
1 ст.лож. цукру
2 яйця

Тісто для рогаликів готувати не складно. Спочатку треба просіяти борошно в глибоку миску, щоб наситити його киснем. Потім додаємо маргарин і розтираємо його з борошном в крихту.
kruasany1
В окремій посудині розводимо тепле молоко з дріжджами і цукром. дати  постояти 10 хв, щоб підійшли.
kruasany2
До борошна з розтертим маргарином додаємо яйця і молоко з дріжджами що підійшли
kruasany3
Замішуємо м’яке тісто для рогаликів
kruasany4
Залишаємо на 20хв щоб підійшло. А тим часом готуємо начинку. Вона може бути різноманітною : вишня, сир, мак, у мене сьогодні буде вишня дрильована
kruasany5
Тісто для рогаликів (круасанів) підійшло. Розділяємо його спочатку на 8 частин, а потім кожну частинку ще раз на 8 частин.
kruasany6
Кожну частинку розкачуємо тоненьке коло і розділяємо на 12 частинок. Формуємо рогалик.
 kruasany7
Верхню частину рогалика змащуємо яйцем і посипаємо цукром.
 Випікаємо 15-20 хв. при t 180°C
kruasany8
Смачні рогалики готові. Смачного!
 

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса