Домашні рецепти

Розсольник

Щоб приготувати розсольник нам потрібно

2 л. м’ясного бульйону

0,5 ск. перлової крупи

1 морквина 

3 картоплі

1 цибулина

3 квашених або солоних огірка

Найперше варимо перлову крупу : кілька раз її промиваємо, замочуємо на 2 год, і варимо в чистій воді 0,5 год.

IMG_6813 (Копіювати)

До готового м’ясного бульйону додаємо картоплю, варимо 10-15 хв.

IMG_6822 (Копіювати)

Тим часом обсмажуємо морква з цибулею і додаємо нарізані солоні або квашені огірки

IMG_6826 (Копіювати)

Коли картопля зварилась солимо, додаємо перлову крупу і смажену моркву з огірками, варимо ще 10 хв.

До готового розсольнику додаємо сметану та зелень за смаком

IMG_6832 (Копіювати)

 

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса