Домашні рецепти

Український борщ

Борщ у тарілці

Для українського традиційного борщу нам потрібні такі продукти:
300 гр свинини
2 червоних буряка
100-200гр капусти
1 цибулина
1 морквина
2 ст.лож. томатної пасти
сіль
зелень

У 3л. каструлі відварюємо свинину до готовності, 30-40 хв

borsh2
Додаємо нарізану кубиками картоплю та дрібно нашатковану капусту
borshch3
Поки вариться картопля з капустою, обсмажуємо цибулю, моркву та буряк.
borshch4
Додаємо томатну пасту і ще тушкуємо 1 хв.
borshch5
Коли картопля з капустою майже готові додаємо овочеву суміш (морква+цибуля+буряк) до каструлі і варимо ще 10 хв.
 borshch6
 Подаємо український борщ з сметаною та часником
 borshch7
 Смачного!

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса