Домашні рецепти

Риба з овочами запечена в пергаменті

Сьогодні спробувала приготувати рибу з овочами в пергаменті. Цей спосіб дуже простий, швидкий а найголовніше дуже смачний.

Щоб приготувати рибу з овочами нам потрібно:

300гр. філе риби

400гр овочів

3 ст.лож. оливкова олія

1 ст.лож. соєвого соусу

кріп, базилік

сіль, перець та спеції

Щоб приготувати рибу з овочами потрібно вибрати рибу, для цього рецепту підійде філе будь якої риби, яку ви любите, у мене сьогодні  в холодильнику був лише пенгасіус, тому готую його. Риба вибрана, тепер вибираємо овочі, тут обираємо за своїм смаком, все що душа бажає. У мене це буде цвітна капуста, морква та картопля.

Риба буде подаватись в пергаменті, тому  кожна порція загортається окремо.

На пергамент викладаємо добре вимиті та порізані тоненькими скибочками овочі. Солимо і перчимо.

IMG_7546

Кріп і базилік дрібно ріжемо і додаємо 3ст.лож. оливкової олію, дрібка солі та 1 ст. лож. соєвого соусу, можна для гостроти додати червоного перцю.

IMG_7547

Філе риби ділимо на порційні шматочки, викладаємо на овочі і поливаємо кропом з базиліком та оливковою олією

IMG_7548

Загортаємо рибу в конвертик

IMG_7553 IMG_7554

Випікаємо 25 хв при t 180°C.

Подавати рибу потрібно загорнуту в пергамент і кожен гість зможе сам відкрити конвертик і насолодитись неймовірним запахом і смаком риби з овочами.

Смачного!

 

 

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса