Новини

На Рівненщині цукор подешевшав на 15%

<P><p style=”margin: 10px 0px 20px; padding: 0px; color: #333333; font-family: Arial, serif; font-size: 12px; line-height: 19px;”><strong>Порівняно з листопадом минулого року вартість солодкого продукту знизилася із 7 гривень 20 копійок до 5 гривень 45 копійок за кілограм.</strong></p>
<p style=”margin: 10px 0px 20px; padding: 0px; color: #333333; font-family: Arial, serif; font-size: 12px; line-height: 19px;”>В торговельній мережі області достатньо власної продукції, оскільки місцеві цукровари виробляють більше, ніж споживають краяни. Так, два заводи, що працюють на Рівненщині, вже виготовили з нового врожаю понад 67 тисяч тонн солодкого продукту, зауважив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко.</p>
<p style=”margin: 10px 0px 20px; padding: 0px; color: #333333; font-family: Arial, serif; font-size: 12px; line-height: 19px;”>Жителям області на рік вистачає 56 тисяч тонн. Тож місцеві цукровари постачатимуть свою продукцію в інші регіони. Адже цьому сприяють їх промислові потужності. Так, харчовики переробляють сировину не лише аграріїв Рівненщини, а й із інших областей.</p>
<p style=”margin: 10px 0px 20px; padding: 0px; color: #333333; font-family: Arial, serif; font-size: 12px; line-height: 19px;”>Тим часом в області завершують копати солодкі корені. Нині техніка працює на полях лише в двох районах – у Млинівському дозбирують врожай на площі 700 гектарах, а в Демидівському – на 200 гектарах. Нині аграрії вже накопали 777 тисяч тонн цукрового буряка при середній врожайності 367 центнерів із гектара. Найбільший врожай збирають агровиробники Млинівського та Рівненського районів – в середньому по 471 та 442 центнери з гектара відповідно.</p>

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса