Новини

На Рівненщині збільшилося виробництво м’яса, молока та яєць

<P><p><strong style=”margin: 0px; padding: 0px; color: #333333; font-family: arial, verdana, tahoma, helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px;”>За даними головного управління статистики Рівненщини, протягом січня-червня 2013 року в області вироблено 44,2 тисячі тонн м’яса (у живій вазі), 215 тисяч тонн молока та 265,9 мільйона штук яєць.</strong></p>
<p style=”margin: 10px 0px; padding: 0px; color: #333333; font-family: arial, verdana, tahoma, helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px;”>У порівнянні з відповідним періодом попереднього року виробництво м’яса збільшилось на 2,6%, молока – на 3%, яєць – на 5,9%.</p>
<p style=”margin: 10px 0px; padding: 0px; color: #333333; font-family: arial, verdana, tahoma, helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px;”>Основним виробником тваринницької продукції є господарства населення, частка яких у загальному виробництві склала: м’яса – 75,6%, молока – 87,3%, яєць – 70,3%.</p>
<p style=”margin: 10px 0px; padding: 0px; color: #333333; font-family: arial, verdana, tahoma, helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px;”>Станом на 1 липня 2013 року в області налічувалось 218 тисяч голів великої рогатої худоби (у тому числі 117 тисяч корів), 365 тисяч голів свиней, 24 тисячі голів овець та кіз, 7788 тисяч голів птиці. Порівняно з 1 липня 2012 року в області спостерігається незначне підвищення поголів’я худоби та птиці.</p>
<p style=”margin: 10px 0px; padding: 0px; color: #333333; font-family: arial, verdana, tahoma, helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px;”>Основна частина наявного поголів’я утримується у господарствах приватного сектору, зокрема: 81% – великої рогатої худоби (у тому числі корів 86%), свиней, овець та кіз – 90%, птиці – 81%.</p>

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса