Новини

На Рівненщині змагаються найкращі молоді кухарі України

<p><span style=”font-size: 1.17em; color: #3e3e3e; line-height: 22px;”>Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кухар» стартував у Рівному.</span></p>
<p style=”box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.25em; padding: 0px; direction: ltr; font-family: Arial, `Helvetica Neue`, Helvetica, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; text-rendering: optimizelegibility; color: #3e3e3e; line-height: 22px !important;”>Як повідомили власкору <strong style=”box-sizing: border-box; line-height: 17.600000381469727px; color: #0e4f67; font-size: 1em !important;”>IA ZIK</strong> у прес-службі управління освіти та науки Рівненської ОДА, приготувати страви української кухні приїхало 23 учасника. Серед них – 17 хлопців та 6 дівчат.</p>
<p style=”box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.25em; padding: 0px; direction: ltr; font-family: Arial, `Helvetica Neue`, Helvetica, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; text-rendering: optimizelegibility; color: #3e3e3e; line-height: 22px !important;”>Оцінюють таланти конкурсантів відомі в Рівному кухарі та ресторатори.</p>
<p style=”box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.25em; padding: 0px; direction: ltr; font-family: Arial, `Helvetica Neue`, Helvetica, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; text-rendering: optimizelegibility; color: #3e3e3e; line-height: 22px !important;”>На приготування двох конкурсних страв учасники отримали по чотири години. За цей час вони повинні подати до столу котлету «Марічка» і салат з курки та овочів. Визначатиме журі переможця не лише за смаком страви, а й за її оформленням, дотриманням усіх норм під час приготування їжі.</p>
<p style=”box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 1.25em; padding: 0px; direction: ltr; font-family: Arial, `Helvetica Neue`, Helvetica, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; text-rendering: optimizelegibility; color: #3e3e3e; line-height: 22px !important;”>За словами організаторів, упродовж трьох конкурсних днів майбутні кухарі не лише дивуватимуть журі своїми талантами, а й повинні на відмінно пройти тестування з теорії.</p>

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса