Новини

Цінуйте дари вітчизняних виноробів

<P>У Рівному відбулася презентація продукції компанії «Алеф-Віналь». Поціновувачі виноробного мистецтва на власному досвіді змогли переконатися у високій якості кримських вин, коньяків та горілки. <br><br>Щороку збільшуються угіддя молодих виноградників – нині їхня загальна площа складає три тисячі гектарів. У сезон виноробства збирають по 300 тонн винограду в день.<br><br>На виноградниках ЗАТ «Бурлюк», яке засноване ще в 1933 році в мальовничій і родючій долині річки Альма поблизу Бахчисараю, наливаються соками солодкі грона. Тут зберігаються і старі кущі: у господарстві є насадження, що відносяться до 1976 року й дають плоди. Ці лози – раритетні, оскільки пережили не тільки сильні морози, а й сумнозвісну антиалкогольну кампанію середини 80-х років минулого століття.<br><br>Підприємства укомплектовані високотехнологічним болгарським та італійським обладнанням, і саме це є запорукою високої якості продукції, що вже одержала 62 нагороди на різних всеукраїнських і міжнародних конкурсах.<br><br>Колекція продукції 2010 року вирізняється оригінальним оформленням в європейському стилі. Напої виготовлені з кращих сортів винограду, вирощеного в Криму, де є унікальні ґрунти, схожі з ґрунтами французького Грава: землі усіяні дрібними камінчиками. Саме на таких ґрунтах визрівають дивні ягоди, з яких високопрофесійні технологи виробляють неповторну продукцію.<br><br>На кримському заводі марочних коньяків «Багерово», який є складовою частиною ЗАТ «Алеф-Віналь», виробляється коньяк ТМ «Жан-Жак». Цей напій також був презентований нашим мешканцям.<br><br>Шість років тому «Алеф-Віналь» збудував сучасний комплекс з виробництва і розливу коньяку. Реконструкція дала можливість збільшити виробничі потужності до ста тисяч пляшок на місяць. Для виготовлення коньяку використовується класична французька технологія.<br><br>Цікаво, що всі п`ять стадій виробництва коньяку здійснюються на виробничих потужностях компанії. Збирання винограду – з власних виноградників у Криму, на етапі витримки коньяку традиційно використовуються дубові бочки, які виготовлені без клею і гвіздків з реліктових дубів, що мають пористу структуру. Менше ніж за три роки відбувається справжня метаморфоза – складається букет… Коньячний спирт стає м`якішим, оксамитовим і повним. З`являється багато квіткових і фруктових відтінків, а також солодкуватий ванільний тон. Чим довше спирт витримується на дубі, тим глибшим, багатограннішим стають смак і аромат елітного напою.<br><br>Представник компанії «Алеф-Віналь» Віталій Савірський розповів, що подібні презентації-дегустації відбуваються у всіх обласних центрах і великих містах. Це – одне зі свідчень, що вітчизняна виноробна промисловість виходить з кризи.<br>

Безкоштовна пошта @Rivne.com.ua

Адреса: @rivne.com.ua 
Пароль:
  Забутий пароль |  Нова адреса